Categories
Fire metalice și tel metalic

REDUCERE Cannetille, fir metalic răsucit, suflat cu aur, diam. cca. 1 mm. Preț nou 3 lei/1gr(pret vechi 4.9 ron/1gr) 300 lei/100 gr (pret vechi 490 lei jurubița de 100gr), Cannetille or mi fin unie mate, 1 mm diam., new price 245 ron, old price 490 RON/100gr Cannetille, metallic wire varnished gold, 1 mm diam., new price 245 ron, old price 490 ron/100gr Fabricat în Franța de Carlhian/ Made in France by Carlhian.Click pe titlu pentru a citi mai mult și a vedea poze.

Fir metalic răsucit, suflat cu aur, diametru cca 1 mm, denumire Cannetille, fabricat în Franța de Calhian. Realizat în totalitate din metal și suflat cu aur, are forma spiralată, ca un arc bine strâns. Firul este flexibil.

(Cannetille or mi fin, unie mate, diam. 1 mm. Cannetille or  mi-fin verni de fabrication française (Carlhian). Cannetille utilisée pour la réalisation de broderie d’or.)

Un fir are cca 100-120 cm. Jurubitele au 100 gr (sunt cca 29 de fire intr-o jurubita, deci cca 29-30 m de fir).

Se vinde la gram sau la jurubita întreagă.

PRET NOU 3 LEI/1GR, 300 LEI/100GR

PRET VECHI 4.9 lei pentru 1 gram = 490 lei jurubita de 100gr

Comenzile se dau pe email la floielenaboutique@yahoo.com sau la telefon 0747858655 sau pe facebook aici https://www.facebook.com/merceriaielena Pentru comenzile din Romania plata se face ramburs sau in cont, dupa preferite. Pentru comenzile din strainatate plata se face in avans in cont si expedierea prin posta romana sau curier international.Les brins ont 100-120 cm.

50% OFF, NEW PRICE 300 RON/100GR

OLD PRICE4.9 ron/ 1 gr (aprox. 1 euro/1gr) – 100 gr = 490 Ron (aprox. 98 euro)

Pour acheter s’il vous plaît écrivez-nous à floielenaboutique@yahoo.com

Le paiement est effectué à l'avance. 
L'expédition est effectuée par la poste roumaine 
ou par courrier international.

Cannetille este un fir utilizat în broderie pentru realizarea de diverse ornamentatii, pentru uniformele din cadrul armatei, pentru veșmintele preoțești, pentru realizarea de diverse obiecte/tablouri brodate sau chiar pentru bijuterii. În România s-a folosit pentru confecționarea catrințelor sau veșmintelor tradiționale din zona Olteniei.

Firul se taie în tubulețe de dimensiunea dorită care se cos trecând prin interiorul lor un fir de ață subtire. Firul se fixează astfel pe suprafața materialului, fără sa străpungă pânza. Se folosește cu ac pentru margele.

Tutorial pentru cum se coase https://www.youtube.com/watch?v=4DH0hDRfHho

VESTE CUSUTA CU FIR METALIC, SURSA FOTO, SEZATOARE BUCURESTI

Exemple de broderie cu fir cannetille, sursa internet.

firul se poate folosi pentru broderie plata sau pentru broderie in relief si in acest caz se cose peste fire de bumbac anterior cusute pe panza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.