Categories
Fire din mătase de vierme

LICHIDARE DE STOC – NU MAI ADUCEM DE ACUM ÎNAINTE Mătase de vierme pentru cusut, Polo NORD. Comenzi la 0747858655. Click pe titlu pentru a citi mai mult și a vedea poze cu nuanțele de pe stoc.

Matase de vierme pentru cusut, 100 gr, 68 lei. Comenzi la 0747858655

Matase de vierme de foarte buna calitate, ideala pentru brodat. Firele se despart in mai multe fire subtiri si puteti coase cu cat este nevoie pentru a se acoperi panza. Cele in unul sau doua fire se pot pune in mai multe. Firele sunt de foarte buna calitate si culorile nu curg. Sunt realizate din 100% matase de vierme, produse si importate din Italia de la firma Polo Nord.

Conurile au 100 gr si costa 68 lei/ buc (sau 51 lei- vedeti la poze). Orice fir poate fi depanat in cantitati mai mici, la pretul de 7.6 lei/10 gr.

Indicatiile producatorului pentru spalarea cusaturilor realizate cu matase Polo Nord:

  • spalare DOAR cu detergent pentru RUFE DELICATE
  • spalare doar in apa calie
  • spalare doar manuala, fara stoarecere agresiva
  • uscarea nu se face in razele directe ale soarelui si doar cu lucrul pe dos

Comenzile se vor efectua, asa cum stiti, prin telefon la 0747858655 (Popa Elena).
Livrarea se realizeaza prin Posta Romana sau prin curier rapid ramburs sau cu plata in cont, atat in tara cat si in strainatate. Optional putem trimite colete in alte tari si cu alte firme de coletarie internationala, in acest caz plata efectuandu-se in avans in cont, prin PayPal, Moneygram s.a.

DOAR CONUL DIN DREAPTA DISPONIBIL BLEUMARIN MARE DI MYCONOS, 100 GR 68 LEI
negru, fir subtire in stanga 5 CONURI DE 100 GR PE STOC SI CCA 50 GR si gros in dreapta EPUIZAT(se desface in 9), 100 gr 68 lei
Abete, verde f inchis, 3000 m la 100 gr, se poate depana 68 lei conul de 100 gr PE STOC
abete de mai sus, cel din stanga, plus un alt abete cu reflexe mai turcoaz, 68 lei PE STOC AMBELE
lapponia, 51 lei PE STOC

By admin

Sunt o mămică cu doi copii, iubesc portul popular și tot ce înseamnă lucru manual, iar din dragoste pentru toate astea am înființat această mercerie online.

8 replies on “LICHIDARE DE STOC – NU MAI ADUCEM DE ACUM ÎNAINTE Mătase de vierme pentru cusut, Polo NORD. Comenzi la 0747858655. Click pe titlu pentru a citi mai mult și a vedea poze cu nuanțele de pe stoc.”

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca firul de matase cina este recomandat pentru cusut ii si daca se poate desfacein mai multe fire.
Multumesc,
Marina Corodeanu

Buna ziua,
Va rog să-mi spuneți dacă mătasea FUXIA poate fi folosită pentru cusut ie si cu aproximație cati metri sunt pe un con

poate fi folosit pentru ie, dar recomand cusatura la fir, nu in x fiindca se coase un pic mai greu, fiind un pic alunecoasa.

Va admir documentarea si am mai luat de la d-voastra si sunt multumita. Am o intrebare. Imi place naturul de la Polo Nord pentru incret dar as vrea sa imi spuneti cat are un con, cate grame, metrii si cat imi trebuie pentru un incret????Multumesc anticipat

Imi pare rau de raspunsul tarziu, cand aveti o intrebare este mai bine sa ma sunati pe numarul 0747858655. Natural are 900 m la 100 gr, grosime 2/18. Eu am realizat incretul la o maneca de la o camasa de Romanati si nu stiu daca am folosit 10-15 gr de fir. A intrat foarte putin, am folosit firul asa cum e pe con.

Leave a Reply

Your email address will not be published.